Légy te is szerző a MUSICDAILY vendégtoll programjában!

Ilyen a kapunyitási pánik Baby Queen szemszögéből

Íme a Quarter Life Crisis!

Októberben érkezik Baby Queen első albuma, a Quarter Life Crisis, melynek most a címadó dala is megjelent. A szerzemény, ahogy az a címéből is kiderül, a kapunyitási pánikot mutatja be a 26 éves énekesnő szemszögéből, a témát pedig a hozzá készült videó is tökéletesen tükrözi. A klip nagy része egy gyerekszoba stílusú hálószobában játszódik, és az előadó korral való küzdelmeit egy szűk folyosó szimbolizálja benne.

Az énekesnő augusztusban a Sziget Fesztiválon is fellépett, ahol a MUSICDAILY-nek elárulta többek között azt is, hogy mi volt a debütáló albumának a legfőbb inspirációja:

Számomra ez az album egy őszinte számvetés a legfontosabb eseményekről, amiken a húszas éveim során keresztülmentem. Úgy gondolom, a húszas éveid eleje igencsak zűrzavaros időszak tud lenni, hiszen a felnőtté válás küszöbén állsz, de sok szempontból még mindig gyerek vagy.

Baby Queen 2020-ban robbant be a zeneiparba a Medicine című EP-jével, majd egy évre rá piacra dobott egy mixtape-et is The Yearbook címmel, melynek a dalait a megjelenést megelőző 4 év során írta.

A 14 tracket tartalmazó Quarter Life Crisis október 6-án kerül a boltok polcaira és a streaming platformokra, és eddig 3 dal jelent meg róla: a We Can Be Anything, a Dream Girl, és a legújabb, címadó szám. Emellett a deluxe kiadáson plusz 7 dal is helyet kapott, melyek a Heartstopper című sorozatban csendültek fel, köztük a Dover Beach, a Want Me, a Buzzkill, és a Colours of You

Ha lemaradtatok volna róla, itt tudjátok csekkolni az interjúnkat Baby Queennel: