Folyamatosan cikizték A Grincs miatt Taylor Momsent

Volt kollégájának mesélt az énekes-színésznő.

Az 1957-ben megjelent, Dr. Seuss által jegyzett Grincs c. könyv alapján készült el Jim Carrey-vel és a főként már a Gossip Girl-ből vagy a The Pretty Reckless-ből ismert Taylor Momsennel a történet élőszereplős film változata. A 2000-es alkotásban az előbbi maga Grincs volt, utóbbi pedig a kislányt, Cindy Lou-t személyesítette meg, csupán 7 évesen.

Napokkal ezelőtt írtunk arról, hogy 11 év után újra találkozott a Gossip Girl két sztárja, és Momsen a podcast beszélgetés során többek között azokra az évekre emlékezett vissza egy, amikor mindenki cikizte és csúfolta a szerepe miatt:

Valahányszor új iskolát mentem, vagy elmentem bárhova, a gyerekek nem is ismerték a nevemet. Én csak a „Grinch lány” voltam. Még a karakter neve sem volt meg, csak annyi, hogy „Grinch lány”.

Az énekes-színésznő egyébként nagyon örült, hogy újra találkozhatott egykori kollégájával, ezt pedig a közösségi oldalain tudatta a követőivel:

Szívmelengető élmény volt ennyi év után újra beszélgetni Pennel. Rengeteg minden történt velünk azóta, hogy utoljára láttuk egymást (Penn apuka lett!!!), de olyan családias érzés volt, mintha csak tegnap találkoztunk volna utoljára.

A teljes beszélgetést itt tudod meghallgatni: