Zayn: nem a hírnév miatt lesz valaki fontos

Zayn végre önmaga lehet és mindent a saját tempójában készíthet el – ez pedig új anyagainak minőségén is érezhető. Az előadó a Perfect magazinnal ült le beszélgetni és lőttek néhány extra menő fotót is az anyaghoz, ezekből szemezgettünk.

Az énekes olyan érzékeny témákat érintett, mint azt, hogy mit jelent számára az, hogy híres (spoiler: semmit), mesélt arról, hogy milyen különleges kapcsolata van a saját zenéjével, amikor a stúdióban dolgozik dalain, természetesen szó esett az apaságról is, ami elég nagy szerepet játszik Zayn életében már és arról is lerántotta a leplet, hogy kinek a zenéjén sírt életében először, sőt új szenvedélyéről, a főzésről is mesélt – fogadjunk ki nem találod, mit szeret a legjobban elkészíteni.

A hírnév nem olyan dolog, amit értékelek, vagy úgy érzem, hogy az embert jelentőségteljesebbé tenné. Az értéket abban látom, hogy az évek során fejlődök zenémben én magam is.

Azt hiszem, introvertált extrovertált vagyok, abban az értelemben, hogy élvezem a saját teremet, és nem járok el helyekre feleslegesen. De ami a zenémet és a karrieremet illeti, extrovertáltabbá válok. Mégiscsak énekes vagyok!

Ez az én biztonságos helyem; semmi más nem számít, a dallamra és a szavakra koncentrálok, és arra, hogy hogyan akarom éreztetni az emberekkel ezt a három percet. Elképesztő kapcsolatom van a felvétel során a zenémmel – imádom. Tényleg ez az egyetlen hely, ahol semmi más nem zavar.

Nem sírtam ezelőtt zenét hallgatva addig, amíg meg nem hallottam Chris Stapleton albumát. Érzelmileg más szinten érintett meg, és inspirált is.

Az apaság sokféleképpen befolyásolta a művészetemet. Érzelmesebb lettem, és sokkal többet sírok is, ami jót tesz a léleknek. Ennek a tapasztalatnak az írásaimban való átültetése segített, hogy sebezhetőbb és nyitottabb lehessek.

@zayn

Love Like This (Mura Masa Remix) Out Friday

♬ original sound – Zayn

Szeretem a természetet, és békét találok benne. Szeretek a szabadban időt tölteni, kempingezni, horgászni és kint főzőcskézni. A természettel körülvéve érzem magam a legkényelmesebben. A zenén kívül azt kell mondanom, hogy szeretek főzni, nagyon belejöttem most és élvezem. Mostanában nagyon sok gombát főzök.