Újra turnézni szeretne Selena Gomez

Utoljára 7 éve indult útnak az énekesnő.

Nagy tervei vannak Selena Gomeznek a jövőre nézve: új lemezén az utolsó simításokat végzik, melyen elmondása szerint nem lesz ballada, és csupa pörgős popdalra számíthatunk. Az énekesnő elmondta, nem szereti, amikor ezeket a dalokat lenézik, csak azért, mert a hangzásviláguk vérbeli pop, ugyanis a dalszöveg (persze azzal sincs semmi baj, ha nincs konkrét mondanivalója) sokat tud dobni egy-egy dalon, pláne, ha mély és őszinte – példának az It Ain’t Me c. dalát hozta.

Egy olyan vidám dalban, mint az It Ain’t Me is van egyfajta sebezhetőség a szövegben, de ez az egyik legenergikusabb és legszórakoztatóbb dal, amit csináltam. Szerintem ez csak egy szórakoztató módja a kommunikációnak.

Az új kislemeze, a Single Soon eredetileg előző, Rare c. lemezére került volna, mert már akkor is nagyon szerette. Ez meghiúsult, ugyanis akkor nem állt arra készen, hogy erről a témáról beszéljen.

Nem gondoltam akkor, hogy érzelmileg jó helyen vagyok, de egy jó dal volt, és mindig is szerettem… végül pont úgy és akkor jelent meg, ahogy szerettem volna.

Egy új interjúban arról kérdezték, hogy mit gondol, mit fog jövő ilyenkor csinálni – erre pedig azt a meglepő választ adta, hogy reméli, turnézni fog és koncerteket fog adni. Persze hozzátette: ez csak úgy működhet, ha okosan ki van találva és jól meg van csinálva.

Utoljára 7 éve indult útnak az énekesnő, így a rajongók biztos, hogy megőrülnének egy új turné hírére, ha Selena is késznek érzi magát rá.