Megérkezett az első előzetes az új Született Kémekhez

2022 januárjában számoltunk be a hírről, miszerint érkezik a Totally Spies – Született kémek! új, 7. évada. Igaz, akkor csak egy poszter szivárgott ki, amin botrányosan néztek ki a kulcsszereplők, vagyis Sam, Alex és Clover és akkor elég nagy felhajtást is kapott.

Most, egy pár másodperces bejelentő/betekintő keretein belül mozogni is láthatjuk egykori kedvenceinket. Jó hír, hogy még dolgoznak az alkotáson, ugyanis leghamarabb 2024-ben mutatják csak be a produktumot, de már ez a pár másodperc is sokkal kecsegtetőbb, mint amit tavaly év elején láthattunk.

Azóta az is kiderült, hogy a reboot nem egy külön sorozat lesz, hanem az eddigi szálakat folytatják majd. A sorozatot elsőként hazánkban a Fox Kids mutatta be 2001-ben, míg az utolsó évadot 2013-ban készítették el és nem sokkal utána már vetítették is itthon is. Érdekesség, hogy Magyarországon az idő múlásával nagyon sok csatorna vásárolta meg a sugárzás jogait: a Fox Kids-en, a Jetix-en, a Disney Channelen, a TV2-n, az M2-n és a Nickelodeonon is ment bizonyos időkben, így nem tudni, hogy a folytatás kinél landol majd pontosan.