Visszatérés: botrányos a Született kémek újragondolása

Új évaddal tér vissza a népszerű animációs sorozat.

Keresd elő a régi kütyüket, a robbanórúzst, a kompúdert, a Szélcsatorna 9000 lézertornádó hajszárítót és társait, ugyanis úgy tűnik, visszatér a Totally Spies – Született kémek!

A sorozatot elsőként hazánkban a Fox Kids mutatta be 2001-ben, míg az utolsó évadot 2013-ban készítették el és nem sokkal utána már vetítették is itthon is. Érdekesség, hogy Magyarországon az idő múlásával nagyon sok csatorna vásárolta meg a sugárzás jogait: a Fox Kids-en, a Jetix-en, a Disney Channelen, a TV2-n, az M2-n és a Nickelodeonon is ment bizonyos időkben.

A hír egyik napról a másikra robbant be a világhálón, majd miután a sorozat előző storyboard készítője, Thomas Astruc is kiírta Twitter fiókjára, az egész internet megborult.

Nem tudom, hogy mennyire hallottatok róla, vagy hogy tele van-e vele a net, de én most láttam, hogy készül a Született kémek új évada!

Annyi biztos, hogy nem sok eredeti készítő maradt meg a sorozat premierje óta, ami több, mint 20 évvel ezelőtt volt – ez pedig meg is látszik a most közzétett poszteren, hiszen, mint ahogy mindent, ezt is modernizálták és új animációs technikával látták el, teljesen felrúgva az eddigi évadokat.

Arról viszont nincs hír, hogy a 7. évad érkezik-e vagy, egy rendes újragondolás, mint a Szex és New York-ból vagy a Gossip Girl-ből, de a pletykák szerint a címe nem lesz más, mint Totally Spies: Woohp World. Még ez sem adhat okot arra, hogy egyből egy teljesen új sorozatra gondoljunk, hiszen néhány évadnak volt alcíme ugyanígy. Egyébként sok helyen pletykálják azt is, hogy hamarosan készül a sorozat élőszereplős verziója is – a jövőben természetesen mi is beszámolunk majd a sorozat alakulásáról.

@musicdailyhu hogy???? #fyp #takarodjonforyouba #totallyspies #fypシ #reboot ♬ original sound – disappointment