Leesik az állunk Hunter Schafertől az új Éhezők Viadala filmben

Új karakterposzterek érkeztek.

Egy tucat hírességgel jön Az éhezők viadala: Énekesmadarak és kígyók balladája: Rachel Zegler (West Side Story, Shazam! Az istenek hangja és a hamarosan érkező élőszereplős Hófehérke újragondolás), Jason Schwartzman (Okostojás, Banks úr megmentése), Hunter Schafer (Eufória) Peter Dinklage (Trónok harca, X-Men: Az eljövendő múlt napjai), Burn Gorman (Pinokkió, A sötét lovag: Felemelkedés), Viola Davis (Hogyan ússzunk meg egy gyilkosságot?, The Woman King – A harcos) és Tom Blyth (Az aranykor, Áldás) és még ez sem a teljes lista természetesen. A készítők most új karakterposztereket mutattak be:

A film, ami hozzávetőlegesen közel 2 óra 45 perces játékidővel érkezik még idén, méghozzá a nemzetközi bemutató előtt egy nappal – itthon november 16-én mutatják be a mozik. Az első magyar szinkronos előzetes néhány hónappal ezelőtt debütált.

A történetben az ifjú Coriolanus Snow az utolsó reménysége az egykor büszke Snow családnak, akik kegyvesztetté váltak a háború utáni Capitoliumban. Hogy pozícióját biztosítsa, vonakodva bár, de vállalja az elszegényedett 12. körzet kiválasztottja, Lucy Gray Baird mentorának szerepét. Miután Lucy Gray elbűvöli Panem közönségét, Snow meglátja a lehetőséget mindkettejük sorsának megváltoztatására. Összefog Lucy Grayjel, hogy az esélyeket kedvező irányba fordíthassa, és innentől kezdve csak egy hajszálon függ mindaz, amiért addig dolgozott. A jó és a rossz ösztönei viaskodnak benne, miközben versenyt fut az idővel – s a verseny végén, ha túléli, az is kiderül, hogy énekesmadár vagy kígyó válik belőle.