Ezért kérte meg a Vörös, fehér és királykék sztárja a rendezőt, hogy nézze meg a hátsóját

Imádjuk a színészeket, úgy ahogy vannak.

Amikor a Prime Video-s Vörös, fehér és királykékben Taylor Zakhar-Perez megvillantotta hátsóját, nem csak egy szimpla villantást vagy ízléstelen magamutogatást láthatunk, hanem egy meggyőző üzenetet arról, hogy minden test, forma és szőr egyes helyeken egyszerűen tökéletes.

A jelenet felvétele előtt feltett egy ominózus kérdést Taylor a film rendezőjéhez, Matthew Lópezhez, miszerint szerinte meg kell-e borotválkoznia mielőtt kamerák elé áll. A színész először nem értette, hogy mi köze van az arcának a filmkockákhoz, majd pedig hamar kibújt a zsákból, hogy arra volt kíváncsi, hátsófelét megborotválja-e vagy maradhat-e természetesen szőrös.

Azt kérdeztem egyből, hogy az arcodra gondolsz? Amire azt mondta, hogy „dehogyis drágám”. Amire mondtam neki, hogy mire gondol pontosan és mit szeretne. Erre azt mondta, hogy „jó, csak nézd meg, jó?” Ez volt az a pillanat, amikor behívtam a sminkest és a fodrászt, mielőtt véget ér a karrierem, mielőtt beindulna egyáltalán.

Érdekes, hogy egy ennyire nagy sztár, mint Zakhar-Perez is mennyire be tud parázni egy kis testszőrön, nem? A sztori így folytatódott a rendező mesélésben:

Taylor elkezdte letolni a nadrágját és annyit mondott, hogy „nézd már meg a seggem”, amire én csak annyit mondtam, hogy teljesen rendben van, nagyon jól nézel ki!

A testszőr természetességére próbálta felhívni ezzel a lépésével a rendező a figyelmet, amit el is mondott utána a színésznek is, hogy úgy tökéletes, ahogy van:

A test, úgy ahogy van természetes formában egy nagyon csodálatos dolog. Mondtam Taylornak, hogy igen, hozd azt a szőrös hátsódat a forgatásra.

A film egyébként már 3. hete a legnépszerűbb film a Prime Video platformján, itthon is a mai napig nagyon előkelő helyen csücsül a vicces, romantikus komédia a hazai legnézettebb tartalmak listáján.