Az Eufória sztárjával készített klippel tér vissza a The Rolling Stones

Új dallal és albumbejelentéssel tér vissza a The Rolling Stones.

A The Rolling Stones zenekar stílusosan a legendás Hackney Empire-ben tartott sajtótájékoztatón jelentette be a hírt: az épület 125 éves fennállása alatt olyan fellépősort tudhatott magáénak, amelyben tag Chaplintől kezdve Julie Andrews, Russell Brand, John Cleese vagy Jack Whitehall is. Az esemény házigazdája egyébként Jimmy Fallon volt, és itt visszanézhető

Az október 20-án megjelenő Hackney Diamondsra tizenkét vadonatúj dal kerül fel – a zenekar elmondása szerint izgalmas meglepetésekre számíthatnak a rajongók – például egy Lady Gaga duettre is. Ez lesz a Stones első stúdióalbuma a 2005-ös A Bigger Bang óta. Persze az elmúlt 18 évben sem tétlenkedtek: több telt házas turnén vannak túl, és készítettek egy csak blues-feldolgozásokból álló lemezt is (Blue & Lonesome), amely Grammy-díjat is kapott.

A Hackney Diamonds a The Rolling Stones és Andrew Watt producer első közös munkája: a Grammy-díjas Watt korábban együtt dolgozott Iggy Poppal, a Pearl Jammel és Elton Johnnal is. 

Az album első kislemeze az Angry, amelyhez Francois Rousselet (Nike, Diesel, Pharrell Williams) rendezett klipet Sidney Sweeney (Eufória, Fehér Lótusz, A szolgálólány meséje) főszereplésével, a borító pedig Paulina Almira munkája.