Egyáltalán nem káromkodik Nicki Minaj a legújabb dalában

Megérkezett a Last Time I Saw You.

Ilyen is régen volt: új dallal jelentkezett Nicki Minaj, melyben egyáltalán nem káromkodik. A kreatív és egyben szókimondó szövegeiről híres rapper az érzelmes oldalát csillogtatja meg a Last Time I Saw You című kislemezében, mely az idén ősszel érkező, ötödik albumán kap majd helyet.

Nem voltam ennyire izgatott egy dalom megjelenésre miatt már… Nem is tudom, mióta, nem is emlékszem! Remélem, rátok is terápiás hatással lesz. Remélem, ha meghallgatjátok, elgondolkoztok kicsit, egy időszakról, vagy egy emberről, amivel szeretnétek újrakezdeni a kapcsolatotokat, ha visszamehetnétek az időben. Azt is remélem, hogy a dal mégis mosolyt csak az arcotokra, mert ráébreszt, hogy most van lehetőségetek jól bánni azokkal az emberekkel, akiket szerettek, és még mindig az életetek részei, és elmondani neki, mennyit jelentenek számotokra

– nyilatkozta a rapper a megjelenés kapcsán.

A rapper közelgő albuma, mely a Pink Friday 2 nevet kapta, november 17-én kerül a boltok polcaira és a streaming platformokra, és rajta lesz a ma megjelent újdonság mellett a Super Freaky Girl, illetve a Red Ruby Da Sleeze is.

Nicki utoljára 5 éve, 2018-ban örvendeztette meg új albummal a rajongóit, ami a Queen volt. A koronghoz tartozó turnéval karrierje során először Budapestre is ellátogatott a sztár, aki megerősítette, hogy az új lemez megjelenését követően ismét koncertkörútra indul.