Videó: tűzijáték találta el Ellie Gouldingot koncertje közben

Majd pedig énekelt tovább.

Hetekkel ezelőtt robbant a hír, hogy valószínűleg válik a brit szupersztár Ellie Goulding és már ex-férja Caspar Jopling – a páros a COVID járvány alatt köszöntötte első közös gyermekét, Arthurt.

Az énekesnő azóta piacra dobta legutóbbi, Higher Than Heaven c. lemezét is, mely telis-tele van olyan dalokkal, amik elfeledtetik a bezártságot és táncra is perdít. Az ősszel pedig útnak indul a Higher Than Heaven Tour is, melynek főként Nagy Britanniában lesznek állomásai, de Európában is fel lép néhány városban. Mindeközben pedig Calvin Harris-szel egy harmadik kollaborációt is villantottak, Miracle címmel, ami hetekig uralta a brit slágerlistákat.

A nyáron pedig fesztiválozásra adta a fejét Goulding, aki a válás miatti leterheltség miatt le is mondott néhány koncertjét. A napokban Angliában, a Victorius Festival-on lépett színpadra, ahol a már emlegetett Miracle c. dala alatt tűzijátékot lőttek ki a színpadról, amibe sajnos bele is sétált a mit sem sejtő előadó. Az esetről videó is készült, ahol hallatszik, hogy nagyon megijedt és a következő hagyta el a száját:

Jaj, bassza meg!

Később Instagram történetében nyugtatta meg rajongóit, hogy szerencsére jól van és nem az arcát találta el közvetlenül a pirotechnika.