Selena Gomez elárulta: nem a híres exéről szól az új dala

Azt is hozzátette, hogy nem érdeklik a slágerlisták.

Selena Gomez már gőzerővel dolgozik a kicsit több, mint 3 éve megjelent Rare című albuma utódján, azonban még nem készült el teljesen az anyaggal, így pár napja egy kis meglepetéssel kedveskedett a rajongóinak, hogy könnyebben teljen a várakozás. Az énekes-színésznő múlt hét pénteken egy új kislemezt dobott piacra, melyet úgy harangozott be, hogy egy vidám kis szerzemény így a nyár végére – és milyen igaza volt!

Single Soon című dalt elmondása szerint már egy jó ideje megírta, és egy játékos ódának szánta arról, amikor az ember jól érzi magát a saját bőrében, és élvezi a saját társaságát. A szövegében arról töpreng, hogyan dobja ki a pasiját, és ahogy arra számítani lehetett, a rajongók és a média egyből el is kezdtek találgatni, vajon melyik exe inspirálhatta a szerzeményt. Sokan The Weeknd-re tippeltek, akivel 2017-ben járt pár hónapig a sztár, azonban Selena tagadta ezt a pletykát.

A Hollywood Life az Instagram oldalán posztolt a teóriáról, ehhez a poszthoz szólt hozzá:

Ez nem is állhatna távolabb az igazságtól.

Nem ez az egyetlen dolog, amit a megjelenés kapcsán megosztott az énekes-színésznő. Egy rajongói oldala szintén Instagramon tett közzé egy bejegyzést arról, hogy a kislemez jó eséllyel a Billboard Hot 100 top 20 slágere között debütálhat, ehhez azonban az kell, hogy a fanok minden lehetséget platformon streameljék a dalt. Selena azonban leszögezte, hogy egyáltalán nem érdeklik a slágerlisták, nagyobb gondja is akad ennél, hiszen nemrég műtéten esett át.

Eltörtem a kezem, és meg kellett műteni. Nem érdekel, hányan veszik meg a dalomat, szimplán örülök annak, hogy a barátaimmal zenélhetek

– írta.

Ha érdekli Selenát, ha nem, az tény, hogy jól teljesít az új track: a YouTube-on péntek óta már több, mint 11 millióan nézték meg a hivatalos videóját, a Spotify-on pedig hamarosan átlépi a 10 milliós lejátszást.

Arról egyelőre nincs hír, hogy mikorra várható az új album, de reméljük, a Single Soon sikere meginspirálja a sztárt arra, hogy stúdióba vonuljon, és minél előbb befejezze az anyagot.