Letartóztatták a Hannah Montana sztárját

A TMZ a rendőrségi fotóját is megszerezte.

Hosszú volt a hétvége a Hannah Montana sztárjának, Mitchel Musso-nak, aki az említett sorozatban egy kulcsszereplőt, Oliver Oken-t játszotta. Ő volt Miley Cyurs Miley/Hannah karakterének egyik legjobb barátja az Emily Osment által alakított Lily/Lola mellett.

A színészt több vád miatt állították elő, de a legtöbbjük elég pitiánernek hangzik. Az ex-Disney sztár a hétvégét Texas államban, Rockwallban töltötte, ahol a helyiek hívták ki rá a rendőrséget, miután furcsán és zavaróan viselkedett, majd lopott egy boltból. A boltban dolgozók megkérték a színészt, hogy fizesse ki azt a zacskó chipset, amit levett a polcról, amire agresszívvá vált és szóban bántalmazta az ott lévőket, majd kisétált.

A rendőrség a bolt előtt találta Musso-t, aki erősen ittas állapotban volt, majd amikor utánanéztek, hogy ki is ő valójában, egy tucat forgalmi szabálysértést találtak a neve alatt, így megbilincselték és őrizetbe vették. Ezek után a következők miatt emeltek vádat ellene: nyilvános ittasság, lopás (100 dollár alatt), lejárt jogosítvány, jogosítvány felmutatásának elmulasztása és a megjelenési ígéret megszegése.

Díj ellenében viszont szabadlábra helyezik – ez $1,000, azaz körülbelül 350 ezer forintnak megfelelő összeg – elég drága lett a chips nem? Érdekesség, hogy a színész a 2000-es évek közepén egész sikeres karriert futott be a csatornánk, majd szinte teljesen eltűnt.