© Dave Meyers

Ariana Grande: teljesen ki voltam merülve az első albumom megjelenésekor

Egész héten a debütáló albumát ünnepli az énekesnő.

10 éve már, hogy megjelent Ariana Grande legelső albuma, a Yours Truly, ezt pedig múlt hét péntektől kezdve egy héten keresztül ünnepli az énekesnő. Először is megérkezett a korong jubileumi, 10. évfordulós kiadása, mely egy új borítót is kapott, és 6 élő felvétel került rá, melyeket Londonban vett fel a sztár. Ezeken kívül a koronghoz kapcsolódó merch-csel, egy évfordulós bakelittel, az élő felvételek videós változatával, és két kérdezz-felelekkel is megörvendeztette a rajongóit Ari.

A Q&A során olyan érdekességeket osztott meg például, hogy 3 évig dolgozott az anyagon, miközben a V, mint Viktóriát forgatta, a kedvenc dala róla, ami nem volt kislemez, a Honeymoon Avenue, a kedvenc klipje az érából pedig a The Way, hiszen nem volt semmiféle költségvetése, mi több, a kiadója nem is tudta, hogy megcsinálják – egyszerűen csak megcsinálták.

Arra a kérdésre, hogy a Positions éra Arija milyen tanáccsal látná el a Yours Truly éra Ariját, elárulta, hogy az első albuma megjelenésekor teljesen ki volt merülve, olyan mértékben túldolgoztatták.

Ne félj nemet mondani, amikor minden műsorba elküldenek, de te teljesen ki vagy merülve. Ne félj nemet mondani, amikor pihenésre és időre van szükséged. Kedvesen is lehet azt mondani, hogy fáradt vagy. Ezt mondanám a Yours Truly Arinak és a My Everything Arinak is.

Ariana eddig 3 élő felvétel videóját osztotta meg: a Daydreamin’-t, a Honeymoon Avenue-t, és a Baby I-t.

A következő két napban még 3 fog érkezni: a Tattooed Heart, a Right There, és a The Way, plusz egy színfalak mögötti videó is.