Miley Cyrus: büszkeséggel tölt el, ha a múltamra gondolok

Íme a Used to Be Young!

Márciusban jelent meg Miley Cyrus nyolcadik albuma, az Endless Summer Vacation, most pedig ismét új zenével örvendeztette meg a rajongóit. A Used to Be Young című kislemezt nagyszabású reklámkampány előzte meg, és már ebből is kiderült, hogy a dal igencsak közel áll az előadó szívéhez, ami nem csoda, hiszen egyfajta óda, ami a fiatalsága előtt tiszteleg.

Miley elmondása szerint két éve írta meg a dalszöveget, amikor úgy érezte, senki sem érti meg őt, és bár örökké tökéletesítgethetné a szerzeményt, úgy látta, itt az ideje, hogy megossza a nagyvilággal.

Arról szól a dal, hogy tiszteljük, akik voltunk, és ünnepeljük azt, akikké válunk majd. Büszkeséggel tölt el, ha a múltamra gondolok, és optimizmussal fordulok a jövő felé. Hálás vagyok a hűséges rajongóimért, akiknek köszönhetően az álmaim valóra váltak. Ez a dal nektek szól

– nyilatkozta.

A szerzeményhez egy egyszerű, de érzelmekben gazdag videó is forgott, melyben többször elérzékenyül az előadó – mint kiderült, az édesanyja miatt.

Nagyon érzelmes volt számomra a forgatás, mert úgy tekintek magamra, mint az anyukám mini változatára. Egy bizonyos technológia segítségével láthattam őt a kamerában, ami vett engem, és ő is láthatott engem. Szóval láttuk egymást, és ahogy elkezdett táncolni a dalra, elkezdtem sírni, aztán nevetni, és rengeteg valódi érzelmet hozott a felszínre – ez az, amit láthatnak az emberek a videóban. Úgy érzem, ritka az ilyesmi manapság.

Az új dal örömére pedig egy szuper játékot is hoztunk nektek – részletek az alábbi Instagram posztban: