Hivatalos: érkezik az És egyszer csak… 3. évada

Folytatódik a Szex és New York új fejezete.

Holnap, augusztus 24-én ér véget a Szex és New York új fejezete, az És egyszer csak… második évada, a 11., évadzáró részt pedig nagy várakozás övezi, ugyanis az eredeti sorozatban Samantha karakterét alakító Kim Cattrall is visszatér benne egy rövid cameo erejéig. De nem ez az egyetlen jó hír a rajongók számára, ugyanis az HBO Max hivatalosan is bejelentette, hogy folytatódik a széria, és érkezik a harmadik évad!

Hatalmas örömünkre szolgál, hogy még több időt tölthetünk majd a Szex és New York univerzumában, és újabb történeteket mesélhetünk el három olyan karakter életéből, akikkel azonosulni tudunk, akik tele vannak ambíciókkal, és akiket csodálatos színészek hoznak el a képernyőre

– nyilatkozta a sorozat készítője és producere, Michael Patrick King.

A ’90-es és 2000-es évek sikersorozatának újraélesztett változata 2021-ben startolt el, és a három már jól ismert főhős, Carrie (Sarah Jessica Parker), Miranda (Cynthia Nixon) és Charlotte (Kristin Davis) mellett új arcokat is megismerhettünk és megszerethettünk benne, például Che-t (Sara Ramirez), Nya-t (Karen Pittman), vagy éppen Seema-t (Sarita Choudhury). Nem Samantha az egyetlen régi kedvenc, aki feltűnik a második évadban, ugyanis Mr. Big mellett Carrie másik nagy szerelmét, Aidant (John Corbett) is láthattuk a képernyőn.

Az HBO Max elárulta, hogy a második évad premierje óta ez a legnézettebb saját sorozatuk, így nem csoda, hogy nem szeretnék, ha két évad után véget érne – a rajongók legnagyobb örömére.