Ezért nem lépne fel Ed Sheeran a Super Bowlon

Maximum akkor, ha más vendége lenne.

Ed Sheeran már szinte mindent elért a karrierje során, amit csak elérhet, így logikus lépés lenne számára, ha a következő években egy Super Bowl fellépéssel koronázná meg a sikereit – ő azonban elmondása szerint erre egyáltalán nem vágyik. Az énekes Andy Cohen podcastjének vendége volt, ahol elárulta, hogy 2016-ban, amikor a Coldplay lépett fel az eseményen, volt róla szó, hogy vendégként színpadra lép a bandával, ám csak így lenne hajlandó a dologra.

Csak úgy csinálnám, ha valaki másnak a vendége lennék. Úgy gondolom, ez egy nagyon amerikai dolog, és bennem nincs meg az a szikra

– kezdte.

Erre a műsorvezető, Andy biztosította afelől, hogy igenis megvan benne a szikra, Ed azonban kifejtette, pontosan mire gondolt.

Csak nézd meg Prince-t, Michael Jacksont, Katy Perry-t, Lady Gagát, Rihannát, Beyoncét… Ők mindannyian csodálatos előadók, én pedig nem vagyok olyan, mint ők. Nincsenek táncosaim a színpadon, nem lesz tűzijátékom, meg ilyenek, mint a The Weeknd-nek. Ez nem én vagyok, és egyébként sem hiszem, hogy bárki szeretné, ha én lépnék fel a Super Bowlon.

Arról egyébként egyelőre nincs hír, hogy ki lép fel jövőre a félidőben, de a pletykák szerint Miley Cyrus és Harry Styles is az esélyesek között vannak.