Decemberben érkezik a Percy Jackson és az olimposziak sorozat a Disney+-ra

Hivatalos premierdátumot kapott a széria.

A kezdetekben úgy volt, hogy a Percy Jackson univerzumában játszódó, Percy Jackson és az olimposziak sorozat csak 2024-ben érkezik, de úgy tűnik a Disney-nél nagyon szorgos munkásokat alkalmaznak – a sorozat végül év végén érkezik a Disney+-ra.

Megérkezett egy új előzetes is a sorozathoz, melyben betekintést kapunk a szereplőkre és az effektekre is és már most látni, hogy nem kis költségvetésű sorozatról beszélhetünk. A premier dátum, amit fel kell jegyeznünk az pedig a december 20. csütörtök, amikor két rész is érkezik a szériából, utána pedig hetente követhetjük figyelemmel kedvenceink kalandját.

Az új sorozat egy 12 éves modern félisten, Percy Jackson fantasztikus történetét meséli el, aki éppen most kezd megbékélni újonnan felfedezett isteni erejével, amikor az ég istene, Zeusz megvádolja, hogy ellopta mestere villámát. Barátai, Grover és Annabeth segítségével Percynek egy életre szóló kalandba kell belevágnia, hogy megtalálja és helyreállítsa a rendet az Olimposzon. A főszerepben Walker Scobell (Percy), Leah Sava Jeffries (Annabeth) és Aryan Simhadri (Grover) lesznek láthatóak.

https://youtu.be/nK0HytQwrw8