Kimaradt jelenetet mutattak be a Vörös, fehér és királykékből

Sajnos a pletykák nem igazak a 3 órás verzióból.

Itthon is extrán népszerű a Red, White & Royal Blue, vagyis a Vörös, fehér és királykék, mely a Prime Video platformján érhető el és Taylor Zakhar Perez és Nicholas Galitzine nevével van fémjelezve.

A napokban felütötte a fejét egy izgalmas pletyka, miszerint a filmnek létezik egy 3 órás, vágatlan verziója, melyet sajnos a Prime Video csapata most feloszlatott és elárulták, hogy nem létezik ez a 3+ órás verzió – de már bánják, hogy nem csinálták meg. Egyébként ezt a pletykát Matthew Lopez, a rendező izzította be azzal, hogy azt nyilatkozta a Teen Vogue-nak, hogy egyszer, amikor a kezdetekben összepakolták egymás mellé a jeleneteket, egy órával hosszabb volt, szóval körülbelül 2 óra 45 perc.

Azt is elmagyarázta, hogy bárki, aki ért a filmek világához az tudja, hogy ez a szakasz az, amikor tényleg mindent, vágás nélkül egymás mögé helyeznek és utána kezdenek dolgozni a részleteken.

De, hamár a 3 órás verzió nem is létezik, a rendező és a csapat elhozott egy kimaradt jelenetet, melyet eddig nem láthattunk:

https://youtu.be/n0iPPzW37vs