Lauv: ne hagyd, hogy a társadalom nyomására ne légy önmagad

Tavaly jelent meg Lauv legutóbbi, All 4 Nothing c. lemeze, melyen őszintén mesélt érzéseiről és függőségéről. Új dalát, a Love U Like That-et úgy nevezi meg, mint egy tiszta lap, egy új és friss kezdet.

A dalt többféleképpen is lehet értelmezni: könnyen interpretálhatjuk úgy, mint egy óda saját magának, de könnyen kivetíthetjük egy másik személyre is – a tanulság pedig ugyanaz: mindenki legyen önmaga és ne hagyja senki, hogy külső hatásra a társdalom vagy azok a bizonyos, butácska „normák” meghatározzák személyünket.

Őrülten büszke vagyok erre az új dalra, mert egy új korszak kezdetét jelenti számomra. A dal arról szól, hogy ráébredj valamire, amiről azt hitted, hogy nem létezik, és felhatalmazd magad, hogy úgy tegyél, ahogy jónak érzed, és ne ítéld el magad, csak azért mert a társadalom elnyom. Ez egy utazás kezdete, egy büszke kezdet.

Lauv egyébként ősszel turnézni indul, ahol olyan városokat érint, mint Berlin, London vagy Párizs. A jegyek €44,5-tól kezdődnek, vagyis körülbelül 17 600 forintba kerülnek és a fentebb linkelt oldalon lehet megvásárolni őket.