Austin Butler az új YSL parfüm arca

Újabb világsztár csatlakozott a YSL Beauty csapatához.

Évekkel ezelőtt a csapból is Dua Lipa YSL parfümjének, a Libre-nek folyt a reklámja, valószínűleg hasonló sorsra jut majd a márka új kollaborátorának, Austin Butlernek is az illata, a MYSLF. Igaz, a színész is „csak” nevét és arcát adta a hamarosan debütáló parfümhöz, vagyis nagykövete lett a márkának.

Ha valaki nem ismerné Butler munkásságát, akkor valószínűleg elég annyit mondanunk, hogy az Elvis c. filmben való szerepéért kapta első, igazi nagy elismerését, de olyan emberekkel dolgozott együtt az elmúlt években, mint Quentin Tarantino vagy Zendaya, Florence Pugh és Timothée Chalamet, akivel a Dűne c. filmeken munkálkodnak közösen, többek között hazánkban, Magyarországon is forgattak.

Megtiszteltetés számomra, hogy felkértek, hogy a YSL Beauty családjához tartozzak. Az elmúlt néhány évben olyan emberekkel beszéltem, akik ismerték M. Saint Laurent-et. Áttörte a határokat. Lázadó volt, és ezt szeretem benne. Kiváltságosnak érzem magam, hogy részese lehetek az általa elindított örökségnek

– nyilatkozta Butler a kampány kapcsán.

A kampányhoz tartozó kisfilm augusztus 22-én debütál majd.