Képek: ilyen volt Rita Ora esküvője

Megosztotta a nagyvilággal az esküvői albumát az énekesnő.

Egy éve házasodott össze Rita Ora és rendező párja, Taika Waititi, azonban az esküvőjükről nem sok részletet osztottak meg – legalábbis ezidáig. Az énekesnő ugyanis most megmutatta a Vogue-nak az esküvői fotóalbumát, így az egész világ beleshet a ceremóniába, amit Los Angeles-ben tartottak szűk családi és baráti körben.

Már az eljegyzésük sem volt szokványos, ugyanis Rita volt az, aki megkérte Taika kezét, az esküvőt pedig mindössze két hét alatt szervezték meg, és összesen nyolc ember vett részt rajta. A szüleik Zoomon keresztül csatlakoztak hozzájuk, így az énekesnőt a testvére, Elena kísérte az oltárhoz.

Örülök, hogy nem kerítettünk neki nagy feneket, és csak a közeli ismerőseink voltak ott. Nem kellett ülésrendet terveznünk, kikerültünk minden stresszes dolgot, ami általában az esküvőkkel jár, így minden szuper és egyszerű volt

– árulta el Taika.

Lapozzatok az alábbi Instagram posztban a többi képért!

A menyasszony egy Tom Ford ruhát viselt a ceremónián, amit nem sokkal korábban a boltban vásárolt magának. Elmondása szerint nem volt idejük arra, hogy magára szabassa a darabot, arra meg főleg nem, hogy egyedit terveztessen magának, de szerencsére megtalálta azt, amire vágyott.

Tom Ford egy közeli barátunk, akit nagyon szeretek. Egy valóra vált álom volt az ő ruhájában férjhez menni

– áradozott Rita.

Nem csak képeket osztott meg a pár a nagy napról: az énekesnő legújabb klipje, mely a júliusban megjelent harmadik albuma címadó dalához, a You & I-hoz készült, az esküvői felvételeikből áll.

Rita egyébként idén ismét hazánkban fog koncertezni, méghozzá augusztus 26-án, Szegeden, a SZIN-en – a jegyinfókért katt ide!