25 éves korában váratlanul elhunyt az Eufória színésze

A TMZ információi szerint Oaklandban található otthonában holtan találták az Eufória egyik főszereplőjét, a Fezco-t alakító Angus Cloudot. A színész 25 éves volt.

A színész családja nyilatkozott a lapnak, akik elmondták, hogy múlt héten temették el édesapját, és nagyon nehezen dolgozta fel ezt a veszteséget:

Fájó szívvel kellett ma búcsút vennünk egy csodálatos embertől. Művészként, barátként, testvérként és gyermekként Angus sok szempontból volt különleges mindannyiunk számára. Múlt héten eltemette az édesapját, és nehezen dolgozta fel ezt a veszteséget. Az egyetlen vigasz az, hogy tudjuk, Angus most újra találkozott az apjával, aki a legjobb barátja volt. Angus nyíltan beszélt a mentális egészséggel vívott harcáról, és reméljük, hogy a halála emlékeztető lehet mások számára, hogy nincsenek egyedül, és nem szabad egyedül, csendben harcolniuk önmagukkal.

A családja nem hozott nyilvánosságra részleteket a halálának körülményeiről, így a halál pontos okát és idejét sem tudni.

Reméljük, hogy a világ a humora és a szeretete miatt emlékszik majd rá. Arra kérünk mindenkit, hogy tartsa tiszteletben a magánéletünket, számunkra is nehéz feldolgozni a veszteséget

– zárja sorait a színész családja közleményükben.

Az elsődleges hírek alapján helyi idő szerint 11:30 körül Angus édesanyja hívta a 911-et, ahol egy lehetséges túladagolást jelentett be, illetve arról számolt be, hogy fiának nincs pulzusa. A kiérkező hivatalos szervek a helyszínen nyilvánították halottnak. Egy, a családhoz közel álló forrás úgy fogalmazott, mióta hazatért Írországból a temetésről, öngyilkos gondolatai és hajlamai voltak, de próbálta magát munkával lefoglalni.