Erről fog szólni Jenna Ortega filmje, amit Budapesten forgat

Valószínűleg már hazánkban tartózkodik a Wednesday sztárja.

Mint ahogy már mi is beszámoltunk róla, készülőben van Jenna Ortega és Paul Rudd közös filmje, melynek Magyarország a forgatási helyszíne. A munkálatok júliusban startoltak el a fővárosunkban, így nagy valószínűséggel az alkotás sztárjai és a stáb már hazánkban tartózkodnak, mostanra pedig már kicsit több részlet is kiderült a történetről.

A Death of a Unicorn című fekete komédiában Paul Rudd Elliot karakterét személyesíti meg, Jenna pedig a tinikorú lánya, Ridley bőrébe bújik majd. A páros éppen egy válságkezelési találkozóra tartanak Elliot főnökeivel, a gyógyszerészeti nagyágyú Dell Leopolddal és a családjával, amikor is az elhagyatott pusztaság közepén véletlenül elütnek egy unikornist.

A Leopold család hamar megkaparintja a varázslatos lényt, a tudósaik pedig rájönnek, hogy a húsa, a vére, és mindenekelőtt a szarva természetfeletti gyógyító erővel bír, amit egyből ki is szeretnének használni.

A forgatókönyvet Alex Scharfman írta, és a rendezői székbe is ő ül, a produceri munkálatokat pedig Ari Aster és Lucas Joaquin látják el. Arról egyelőre nincs hír, hogy mikorra tervezik a premiert.