Anne-Marie megmutatja az élete mélységeit és magasságait is új albumán

Íme az UNHEALTHY!

Megérkezett Anne-Marie harmadik albuma, az UNHEALTHY, mely mélyebb betekintést enged a brit popsztár kívülről sokszor tökéletesnek látszó életébe. A számokat egy olyan időszakban írta, amikor már készen állt arra, hogy feldolgozza múltbéli, fájdalmas kapcsolatait, és nyisson az új, pozitív találkozások felé. A korong végigvezeti hallgatóját ezen a folyamaton, egyfajta utazást kínál a teljes káosztól a végső megelégedettségig.

Az album dalait hallgatva megismerhetjük Anne-Marie életének mélységeit és magasságait, miközben érzelmeinek széles skáláját tárja elénk. A standard kiadásán 13, a deluxe-on pedig 17 dalt tartalmazó kiadványon bátorító, erőt adó himnuszok (TRAINWRECK, GRUDGE) találkoznak sebezhető, érzelmes felvételekkel (KILLS ME TO LOVE YOU, YOU & I), kemény gitár riffekbe öntött indulatokkal (HAUNT YOU) és a musicalek mesés világával (OBSESSED).

A popdíva karrierje megállíthatatlan: a mai napig hét slágere került a brit top 10 közé, két lemeze a top 3-ba és zenéi 7 milliárd lejátszásnál tartanak világszerte. A David Guettával és Coi Leray-jel közös Baby Don’t Hurt Me című trackjét globális #1 slágerként tartják számon.

Az UNHEALTHY felvezetői mellett sem mehetünk el szó nélkül, ugyanis a PSYCHO már túllépte a 88,5 millió Spotify streaminget, de a SAD B!TCH és a country királynővel, Shania Twainnel készített címadó is rajongók millióinak a szívét rabolta el. Anne-Marie a megjelenés fókuszdalának egy újabb együttműködést, a YOU & I című közöst választotta, melyben felcsendül Khalid vibráló, összetéveszthetetlen hangja is.