Megérkezett a Gyilkos a házban 3. és eddigi legvadabb évadának az előzetese

A folytatás augusztus 8-án startol el.

2021-ben startolt el a Gyilkos a házban című sorozat Selena GomezSteve Martin és Martin Short főszereplésével, és azonnal hatalmas sikert aratott mind a nézők, mind a kritikusok köreiben. Természetesen hamar be is rendelték belőle a második, aztán a harmadik évadot, mely augusztus 8-án startol el, most pedig a hivatalos előzetes is megérkezett hozzá.

A két és fél perces videó szerint ez lesz a széria eddigi legvadabb évada, mely ezúttal a színház köré fog épülni. A legutóbbi évadzáró végén a szereplőgárdához újonnan csatlakozott Paul Rudd karaktere holtan esett össze a színpadon Oliver darabjának a nyitóestjén, így a kedvenc detektívjeink és podcast házigazdáink az után nyomoznak az új részekben, vajon ki ölhette meg a színészt. A jól ismert szereplők mellett pár új arc is csatlakozik az alkotáshoz: az ikonikus Meryl Streep, A Grace klinika című szériából ismert Jesse Williams, és az Emily Párizsban sztárja, Ashley Park.

Egy igazi gyilkos megöli a show-t is

– áll az új évad hivatalos plakátján.

Az előző kettőhöz hasonlóan a harmadik évad is 10 részből fog állni. Az első kettő augusztus 8-án érkezik hazánkban a Disney+-ra, majd ezt követően hetente jelennek meg az új epizódok, így az évadzáró október 3-tól lesz elérhető a platformon.

A sorozat egyébként nem kevesebb, mint 11 jelöléssel indul az idei Emmy gálán.