Megérkezett a Heartstopper 2. évadának hivatalos előzetese

Az új részek egy hét múlva válnak elérhetővé.

Vészesen közeleg a Heartstopper, vagy magyar címén a Fülig beléd zúgtam második évada, ugyanis az új részek egy hét múlva válnak elérhetővé a Netflixen, most pedig a hivatalos előzetes is befutott. A sorozat folytatásában a két főhős, Nick (Kit Connor) és Charlie (Joe Locke) már hivatalosan is egy párt alkotnak, azonban úgy tűnik, ennek ellenére Nick még nem áll készen arra, hogy nyilvánosan is előbújjon – ami egyébként egy érdekes párhuzamot eredményez a karakter és az őt alakító színész élete között.

A két és fél perces videóból kiderül, hogy nem csak ők küszködnek az érzelmeikkel. Elle (Yasmin Finney) és Tao (William Gao) egyértelműen többet éreznek egymás iránt, mint barátság, azonban félnek megtenni az első lépést afelé, hogy új szintre emeljék a kapcsolatukat, Tara (Corinna Brown) és Darcy (Kizzy Edgell) kapcsolata pedig szintet lép, amikor Tara kimondja Darcy-nak a bűvös „szeretlek” szót – azonban az utóbbi nem viszonozza ezt azonnal.

Mindezek mellett még rengeteg izgalomban lesz részük a kedvenc karaktereinknek a második évadban, ugyanis jönnek a vizsgák, egy párizsi iskolai kirándulás, na meg persze a bál is.

Az új évad az előzőhöz hasonlóan 8 epizódból fog állni, és a nyitójelenetét már pár hete meg is kaptuk:

A Heartstopper második évada augusztus 3-tól lesz nézhető a Netflixen.