5 év után új lemezzel tér vissza Troye Sivan

Az emberi kapcsolatokat fogja ünnepelni a korong.

Körülbelül 5 évvel ezelőtt dobta piacra legutóbbi, Bloom c. lemezét Troye Sivan, most pedig készen áll visszatérni a zenei szcénába. Új lemezének bejelentésével együtt megérkezett visszatérő, Rush c. dala is, ami tökéletes a nyári, izzasztó napokra.

Az énekes elmondása szerint új anyaga, a beszédes című Something To Give Each Other az emberi kapcsolatokat ünnepli: a szexet, a táncot, az izzadást, a közösséget, a queer létet és a szerelmet, illetve barátságot. Azt is megtudtuk, hogy az évek során egy rakat negatív élménye volt Sivannak, ezért fókuszált a jóllétre a lemezen. Visszatérő dalát is úgy aposztrofálja, mint:

az az érzés, amikor egy izzadt idegennel smárolsz a táncparketten, ami átfordul egy 2 órás randiba, majd egy közös hétvégébe, egy crushba, egy [közös] télbe, majd nyárba.

A megjelenés október 13-án, pénteken várható és olyan emberek keze munkája, mint maga Sivan, aki minden dalból kivette részét a háttérmunkálatokban is, illetve Oscar Görres (Taylor Swift, Katy Perry), Ian Kirkpatrick (Dua Lipa, Britney Spears) vagy Leland (Selena Gomez, Ava Max), így biztosan egy popmesterművet hallhatunk majd az esős évszakban.