Októberben érkezik Britney Spears memoárja, magyarul is meg fog jelenni

Az énekesnő végre a saját szavaival meséli el a történetét.

Tavaly év elején röppent fel először a hír, miszerint Britney Spears önéletrajzi könyvben meséli el az élete és karrierje történetét, majd ezt maga az énekesnő is megerősítette az Instagram oldalán. Most pedig hivatalosan is bejelentette a memoár érkezését, mely a The Woman In Me, vagyis magyarul A bennem lakozó nő címet kapta, és idén október 24-én kerül a boltok polcaira. 

A könyv hazánkban is megjelenik majd a hivatalos oldala, a BritneyBook.com szerint, és bár előrendelni magyarul még nem lehet, azt megtudhattuk, hogy az Alexandra kiadó hozza el Magyarországra. Az eredeti, angol változatot viszont már előrendelhetik a rajongók ide kattintva.

The Woman In Me egy bátor és elképesztően megindító történet a szabadságról, a hírnévről, az anyaságról, a túlélésről, a hitről és a reményről

– áll a memoár hivatalos oldalán.

A könyv hivatalos leírása a következő:

2021. júniusában az egész világ hallgatta, amint Britney Spears megszólalt egy nyílt tárgyaláson. Tagadhatatlan hatása volt annak, ahogy hallatta a hangját, és elmondta az igazát – az egész életét megváltoztatta, és számtalan más emberét is. A The Woman In Me-ben először osztja meg a nagyvilággal a elképesztő életútját, és a poptörténelem egyik legnagyszerűbb előadójában lakozó erőt.

Spears hihetetlen őszinteséggel és humorral írta meg ezt az úttörő könyvet, melyet átitat a zene és a szeretet ereje – és annak a fontossága, hogy egy nő végre a saját történetét mesélheti el úgy, ahogy ő szeretné. 

A hírek szerint a memoár 288 oldalas lesz, az énekesnő elmondása szerint pedig nem volt könnyű megírnia.

A belem is kidolgoztam azért, hogy megírjam ezt a könyvet. Rengeteg terápiára jártam miatta, szóval remélem, tetszeni fog nektek, de ha nem, az is oké

– mondta az Instagram oldalán.

A popdíva már a 2 évvel ezelőtti vallomásában is kiemelte, hogy szeretné, ha az emberek megismernék a történetét, most pedig végre erre adódott is lehetősége.