Elő a zsepikkel: megérkezett Billie Eilish dala a Barbie filmhez

Íme a What Was I Made For?!

Már csak kicsit több, mint egy hét választ el minket attól, hogy teljes egészében hallgathassuk a Barbie filmhez készült albumot, de addig is újabb szerzemény jelent meg róla. Nem más dobta piacra most az alkotáshoz készült dalát, mint a korong egyik meglepetés előadója, az idei Szigeten is fellépő Billie Eilish, aki azt tanácsolta, hogy készüljünk fel a sírásra – és nem túlzott.

A What Was I Made For? a lemez eddigi pörgős és vidám trackjeivel ellentétben egy érzelmes és szívszorító ballada. A dalhoz videó is készült, melyben az énekesnő ismét szőke hajjal jelenik meg, és a rendezője is ő maga volt.

Greta még januárban mutatott nekem és Finneas-nek pár befejezetlen jelenetet a filmből. Eleinte fogalmunk sem volt, mire számítsunk, de mélyen megindító volt. A következő nap együtt írtunk, és nem tudtunk másról beszélni, így végül majdnem az egész dalt megírtuk még aznap este. Hogy teljesen őszinte legyek, egy olyan időszakomban jött ez a lehetőség, amikor nagy szükségem volt rá, és ezért nagyon-nagyon hálás vagyok. A videó pedig könnyeket csal a szemembe. Nagyon sokat jelent nekem, és remélem, nektek is sokat fog jelenteni. Nem igazán tudok mást mondani, csak annyit, hogy szerintem magáért beszél

– írta Billie a megjelenés kapcsán.

Barbie The Album-ról eddig 7 dalt hallhattunk: Dua Lipa Dance the Night-ját, PinkPantheress Angel-jét, KAROL G és Aldo Ranks kollabját, a WATATI-t, Nicki Minaj és Ice Spice közösét, a Barbie World-öt, Charli XCX Speed Drive-ját, a FIFTY FIFTY és Kaliii duettjét, a Barbie Dreams-t, és a most megjelent What Was I Made For?-t.

Emellet még olyan előadók énekelnek egy-egy dalt a soundtracken, mint Lizzo, a Tame Impala, Dominic Fike, a HAIM, The Kid LAROI, a Kent alakító Ryan Gosling, Khalid, GAYLE, és Ava Max, illetve Billie mellett a második meglepetés előadó kilétéről is lehullott a lepel, aki nem más, mint Sam Smith.

A Barbie filmet hazánkban július 20-tól játszák a mozik, a hozzá készült lemez pedig egy nappal később, július 21-től lesz elérhető.