Ezért lépett ki Zayn a One Directionből

Jövő héten pénteken már új kiadóval tér vissza a zenei életbe Zayn, akinek a Love Like This c. daláról már írtunk korábban is itt, ahol bele is hallgathattunk a trackbe. Az énekes most a Call Her Daddy c. podcast vendége volt – ez pedig egy igazán ritka és különleges esemény volt rajongói számára, ugyanis az elmúlt években nagyon ritkán lépett kamerák és/vagy mikrofon elé. Most viszont mesélt az új daláról, a One Directionről és gyermekéről is.

2016 óta összesen körülbelül 3 alkalommal lépet színpadra az énekes, elmondása szerint pedig eléggé izgul, hogy visszatér a zenei életbe, de koránt sem annyira frusztrált vagy feszült, mint régen volt. A podcast maga több, mint egy teljes óra, így kiválogattuk a legizgalmasabb részeket belőle – az egészet a cikk alján tudjátok végighallgatni.

Még mindig nagyon frusztrált vagyok, mert utoljára néhány évvel ezelőtt léptem színpadra, de most van hozzá bennem energia is. Van mit kiadnom magamból és szeretnék színpadra állni. A rajongóim mindig azt mondják, hogy „itt vagyunk neked, veled vagyunk”. Nagyon hálás vagyok ezért, tényleg. Érzem a szeretetüket. Meg kell nekik mutatnom, hogy igazuk van.

Lányáról, Khairól többek között elmesélte, hogyha vele van, akkor azt időt ténylegesen vele szeretné tölteni, nem pedig a munkán vagy más dolgon jár az esze.

Amióta megszületett a lányom, csak az jár a fejemben, hogy jó példát mutassak neki. Ezért is csinálom ezt az interjút most. Nagyon frusztráltak régen az ilyen beszélgetések. Azt szeretném, hogy amikor rámnéz, azt tudja mondani, hogy ez az én apukám és ezt csinálja.

Igaz, nem beszélt túl részletesen a One Directionös időkről, azt is kimondta, hogy nem is szívesen beszél részletesen róla, de elmondta, hogy hiába hangzik önzően, ő szeretett volna szólóanyagot kiadni elsőként.

Nem akarok nagyon részletesen erről beszélni, de nagyon sok politikai dologról volt szó, bizonyos emberek, bizonyos dolgokat csináltak és bizonyos emberek nem akartak szerződéseket aláírni, szóval éreztem, hogy valami történik, csak elébe mentem a dolgoknak. Önzően, de én akartam az első lenni, aki saját lemezzel jön ki.

5 év nagyon hosszú idő, pláne, hogy a srácok vagy turnéztak, vagy egy-egy lemezükbe ugrottak fejest a színfalak mögött – vagy a kettőt egyszerre. Minden idejüket együtt töltötték és ez érthetően sok tud lenni egyes embereknek.

Nyilvánvalóan voltak mögöttes problémák, például a baráti kapcsolatainkon belül is. 5 éven keresztül folyamatosan együtt voltunk, persze, hogy elegünk lett egymásból – teljesen őszintén mondom ezt. Nagyon közel álltunk egymáshoz, őrületes dolgokat csináltunk egymással, olyanokat, amiket senki sem fog megérteni a világon, vagy lesznek olyan élményei, mint amilyenek nekünk voltak. Most sokkal szívesebben tekintek vissza erre az időre, mint akkor. Nagyon jó élmény és időszak volt, de lejárt a szavatossága.

Amikor kilépett, csak anyukájának támogatására volt szüksége, ez pedig egy nagyon aranyos gondolat részéről.

Az első dolog, amit akartam csinálni, az az volt, hogy felhívom az anyukámat. Csak beszélni vele és annyit kérdeztem, hogy haza mehetek-e, jó tesz-e az? Ő pedig azt mondta, hogy „persze”. Amint ezt kimondta, én már jól éreztem magam és eldöntöttem, hogy vége. Nem érdekelt, hogy mások mit gondolnak.