Megérkeztek az első képek Jenna Ortegáról a Beetlejuice – Kísértethistória 2. részének forgatásáról

A film a tervek szerint jövő ősszel érkezik.

Már javában zajlanak Tim Burton 1988-as Beetlejuice – Kísértethistória című filmje második részének a munkálatai, melyben a Wednesday sztárja, Jenna Ortega is feltűnik majd. A színésznő a Winona Ryder által megformált Lydia Deetz lányának a karakterét alakítja, a párosról pedig meg is érkeztek az első képek a forgatásról.

A két sztárt az angliai Hertfordshire-ben kapták lencsevégre a héten, amint éppen egy esküvői jelenetet vettek fel, melyben Jenna tetőtől talpig hófehér menyasszonyi ruhát visel.

Íme az első pár kép a forgatásról:

Beetlejuice – kísértethistória első része 35 éve jelent meg, és egy házaspárról szól, akik egy autóbalesetben elhunytak, és szellemként térnek magukhoz az otthonukban. A házba hamarosan új lakók költöznek, azonban a kísértet párosnak nem túl szimpatikusak, így megpróbálják elüldözni őket. Csakhogy egyikük sem túl gyakorlott a kísértésben, ami igencsak vicces helyzetetek szül, és akkor még egy kóbor szellem, Beetlejuice is belefolyik a történetbe, és igencsak nagy felfordulást okoz.

A folytatást a tervek szerint jövő szeptember 6-án mutatják be az Egyesült Államokban, Jenna és Winona mellett pedig olyan színészek szerepelnek még benne, mint Michael KeatonCatherine O’HaraJustin TherouxMonica Bellucci, és Willem Dafoe