A legmagányosabb időszak után a legszebb időszakot hozza el Carly Rae Jepsen

Érkezik az énekesnő hetedik albuma.

Tavaly dobta piacra Carly Rae Jepsen a legutóbbi albumát, mely a The Loneliest Time címet viseli, és olyan slágerek kaptak rajta helyet, mint a TikTokon is virális címadó dal, vagy éppen a Beach House. Az énekesnő azonban nem pihen, ugyanis bejelentette, hogy idén érkezik is a folytatás, mely a The Loveliest Time címet kapta, és a legmagányosabb időszak után a legszebb időszakot fogja bemutatni.

A korong első kislemeze, a Shy Boy június végén jelent meg, a lemez pedig egy hónap kúlva kerül a boltok polcaira és a streaming platformokra.

A fagyos időszak után a virágzás időszaka következik. Megismertem a magányt, és megtaláltam benne a szépet. A The Loneliest Time megtanított arra, hogy csak akkor növekedhetünk, ha előtte a sötétben voltunk. De most a világ újra kinyílt, és ezáltal mi is. Itt az ideje ünnepelni

– írta a közösségi oldalain.

Carly elmondása szerint az új album nem is igazán a The Loneliest Time “b oldala”, hanem egy kiegészítés ahhoz a lemezhez, ami olyan sok mindent tanított neki a szerelemről, a magányról, és önmagáról.

The Loveliest Time augusztus elején jelenik meg.