A Paramore lép fel Taylor Swift előtt Bécsben, egy harmadik koncertet is bejelentettek

Három koncertet is ad az énekesnő az osztrák fővárosban.

Kevesebb, mint egy hét múlva már vehetik is a jegyeiket a bécsi koncertre azok a szerencsés Taylor Swift rajongók, akik kaptak presale kódot a jegyvásárláshoz, és remélhetőleg nem lesz olyan mértékű éhezők viadala, mint az amerikai dátumokra, ugyanis egy harmadik show-t is bejelentett az énekesnő. Így jövő augusztus 8-án, 9-én, és 10-én is színpadra lép az osztrák fővárosban a The Eras Tour keretein belül, és most az is kiderült, ki lesz az előzenekara.

Taylor előtt nem más lép majd fel, mint a Paramore, akik egyébként a turné legelső show-ját is nyitották az arizonai Glendale-ben. Természetesen nem csak Bécsben, hanem a koncertsorozat teljes európai szakaszán ők lesznek a vendégfellépők.

Hayley Williams-szel tinikorunk óta barátok vagyunk, és most együtt járhatjuk körbe Európát és az Egyesült Királyságot jövő nyáron? Sikítok

– írta Taylor a közösségi oldalain.

Az énekesnőnek és a bandának hamarosan egy közös dala is megjelenik, mely a Speak Now (Taylor’s Version) című lemezen kap helyet. Az album július 7-én kerül a boltok polcaira és a streaming platformokra.

A rekordokat döntögető The Eras Tour európai szakasza jövő májusban veszi kezdetét Párizsban, és olyan városokat érint, mint Stockholm, Lisszabon, Madrid, Dublin, Amszterdam, Milánó, Zürich, Hamburg, Varsó, vagy éppen London. Bécsben az Ernst-Happel-Stadionban láthatják majd a fanok a kedvencüket, mely nagyjából 50 ezer látogatót bír befogadni, így a három este alatt körülbelül 150 ezer rajongóra lehet számítani.

A bécsi koncertre a jegyinfókért katt ide, a turné összes állomását pedig ide kattintva tudod csekkolni.