Behúzott egy rajongójának Machine Gun Kelly a koncertje közben

A fan külön kérésére.

Június 26-án a Budapest Parkban lépett fel Machine Gun Kelly, és már robog is tovább az európai turnéja, melynek során legutóbb Belgiumban, a Rock Werchter fesztiválon lépett színpadra. A koncert során valószínűleg az egész közönséget meglepte, mikor a rapper-énekes lement az első sorokhoz, és behúzott egyet az egyik rajongójának, méghozzá a fan külön kérésére.

A rajongónál ugyanis egy tábla volt azzal a felirattal, hogy „csak azért jöttem ide Mexikóból, hogy behúzz nekem egyet”. MGK már a színpadról kiszúrta a furcsa kérést, és meg is kérdezte, hogy… miért?

Miért szeretnéd ennyire, hogy behúzzak neked egyet? Gyűrűk vannak rajtam, ember, ez fájni fog. Nem is tudom… csak vesztenék vele. Nem tudom, hogy megteszem-e, még gondolkozom rajta.

Végül úgy döntött, teljesíti a kérést: mikor lement a közönséghez, arcon vágta emberünket, az ő legnagyobb örömére, majd hozzátette:

De szeretlek!

Az esetről MGK egy videót is megosztott a közösségi oldalain:

A rajongó a koncert után a Twitter oldalán elárulta, hogy a kedvence 2021-es, Corpse-szal közös DAYWALKER! című dala után jött neki az ötlet a táblához, ugyanis a szám első sora így szól: „Punch that motherfucker in the face”. Egyébként ez volt az első Machine Gun Kelly koncertje, és annyi biztos, hogy kimaxolta az élményt.