Horrorisztikus videóval jelentkezett Rita Ora

Íme a Don’t Think Twice!

Kevesebb, mint két hét választ el minket Rita Ora harmadik albumának megjelenésétől, most pedig egy újabb ízelítőt kaptunk róla. Megérkezett ugyanis az énekesnő legújabb kislemeze, a Don’t Think Twice, mely a korong nyitódala lesz, és ami arról az érzésről íródott, mikor gondolkodás nélkül fejest ugrasz egy új kapcsolatba.

Don’t Think Twice arról szól, amikor nem gondolod túl a dolgokat, helyette azonnal fejest ugrasz egy új szerelembe. Egyszer élünk, így meg kell ragadnunk minden pillanatot, és nem azon agyalnunk, hogy mi fog történni, vagy mi nem

– árulta el a dal kapcsán.

Ez az érzés persze félelmetes is tud lenni, ezt pedig tökéletesen bemutatja a szerzeményhez készült videó. A klipben Rita több személyisége is megjelenik, egyszer démon, egyszer pedig angyal formájában, így álomszerű és horrorisztikus képkockák váltogatják egymást. A rendezője egyébként az énekesnő férje, Taika Waititi volt, a munkálatok pedig a rendező szülőhazájában, Új-Zélandon zajlottak. 

Az énekesnő harmadik lemeze, a You & I július 14-én kerül a boltok polcaira és a streaming platformokra, eddig pedig olyan dalok jelentek meg róla, mint a You Only Love Me, vagy éppen a Fatboy Slimmel közös Praising You

Ritát idén a magyar rajongók is elcsíphetik élőben, méghozzá augusztus 26-án Szegeden, a SZIN-en – a jegyinfókért katt ide!