Erre számíthatunk Bebe Rexha UNTOLD-os koncertjén

A Best F*n Night Of My Life turné európai koncertjei keretében lép színpadra Romániában.

Beszámoltunk róla, hogy egy rövid, pár dátumos európai turnét hoz el rajongóinak Bebe Rexha, mely a Best F*n Night Of My Life nevet kapta. Az énekesnő legközelebb a szomszédos Romániában, az Untold Fesztiválon lép majd fel, így a magyar rajongók is könnyen elcsíphetik a szeretett énekesnőt.

 

Az „Erre számíthatunk…” sorozatunk mai részében pedig megnézzük, hogy mely dalokat adja elő klubkoncertjein Rexha. A 16 dalos, átlagos setlistje egyébként pont megfelelő lenne egy fesztiválos fellépésre is, ugyanis minden megtalálható benne: régebbi dalok előző lemezeiről, újabbak a nem olyan rég megjelent, saját nevével fémjelzett korongjáról, és persze a legnagyobb slágerei is.

Bebe az I’m Not High, I’m in Love és a Miracle Man számokkal nyitja koncertjeit, amit a Heart Wants What It Wants követ. Ezt követi több, ismertebb dala, például a Me, Myself & I, illetve az I’m a Mess, amit egy mashup ami az Atmosphere / Gateway Drug / Bad Bitch dalokból áll. A koncert felénél indul be a buli igazán, ugyanis a Sacrifice, a Call On Me és a Hey Mama biztosan megtáncoltatja a közönséget.

A folytatásban a Seasons, majd pedig élete első nagyobb, szóló slágeréből az I’m Gonna Show You Crazy-ből egy rövid, akusztikus változatot hallhatunk. Majd pedig máris a koncert végére érkezünk, ugyanis az I Am, a Take Me Home, Sattelite, In The Name of Love, Meant to Be és I’m Good (Blue) dalokkal zárja a koncertjét.

A videók alapján (kivéve, amikor egy elborult ember fejbe dobja telefonjával) tényleg élete legjobb estéit éli át Bebe Rexha a színpadon és remélhetőleg az Untoldos koncertje is emlékezetes marad számára.

 1. I’m Not High, I’m in Love
 2. Miracle Man
 3. Heart Wants What It Wants
 4. Me, Myself & I
 5. I’m a Mess
 6. Atmosphere / Gateway Drug / Bad Bitch
 7. Sacrifice
 8. Call on Me
 9. Hey Mama
 10. Stars
 11. I’m Gonna Show You Crazy
 12. I Am
 13. Satellite
 14. Take Me Home
 15. In the Name of Love
 16. Meant to Be
 17. I’m Good (Blue)