Erre számíthatunk Bebe Rexha UNTOLD-os koncertjén

A Best F*n Night Of My Life turné európai koncertjei keretében lép színpadra Romániában.

Beszámoltunk róla, hogy egy rövid, pár dátumos európai turnét hoz el rajongóinak Bebe Rexha, mely a Best F*n Night Of My Life nevet kapta. Az énekesnő legközelebb a szomszédos Romániában, az Untold Fesztiválon lép majd fel, így a magyar rajongók is könnyen elcsíphetik a szeretett énekesnőt.

 

Az „Erre számíthatunk…” sorozatunk mai részében pedig megnézzük, hogy mely dalokat adja elő klubkoncertjein Rexha. A 16 dalos, átlagos setlistje egyébként pont megfelelő lenne egy fesztiválos fellépésre is, ugyanis minden megtalálható benne: régebbi dalok előző lemezeiről, újabbak a nem olyan rég megjelent, saját nevével fémjelzett korongjáról, és persze a legnagyobb slágerei is.

Bebe az I’m Not High, I’m in Love és a Miracle Man számokkal nyitja koncertjeit, amit a Heart Wants What It Wants követ. Ezt követi több, ismertebb dala, például a Me, Myself & I, illetve az I’m a Mess, amit egy mashup ami az Atmosphere / Gateway Drug / Bad Bitch dalokból áll. A koncert felénél indul be a buli igazán, ugyanis a Sacrifice, a Call On Me és a Hey Mama biztosan megtáncoltatja a közönséget.

A folytatásban a Seasons, majd pedig élete első nagyobb, szóló slágeréből az I’m Gonna Show You Crazy-ből egy rövid, akusztikus változatot hallhatunk. Majd pedig máris a koncert végére érkezünk, ugyanis az I Am, a Take Me Home, Sattelite, In The Name of Love, Meant to Be és I’m Good (Blue) dalokkal zárja a koncertjét.

A videók alapján (kivéve, amikor egy elborult ember fejbe dobja telefonjával) tényleg élete legjobb estéit éli át Bebe Rexha a színpadon és remélhetőleg az Untoldos koncertje is emlékezetes marad számára.

  1. I’m Not High, I’m in Love
  2. Miracle Man
  3. Heart Wants What It Wants
  4. Me, Myself & I
  5. I’m a Mess
  6. Atmosphere / Gateway Drug / Bad Bitch
  7. Sacrifice
  8. Call on Me
  9. Hey Mama
  10. Stars
  11. I’m Gonna Show You Crazy
  12. I Am
  13. Satellite
  14. Take Me Home
  15. In the Name of Love
  16. Meant to Be
  17. I’m Good (Blue)