A OneRepublic frontemberével dolgozott ZAYN új albumán

Nyakunkon az énekes visszatérése.

Már nem sok választ el minket ZAYN visszatérésétől, ugyanis az énekes nemrég megkezdte az új éráját. Archiválta az összes régi Instagram posztját, és egy linket is megosztott, ahol előre le lehet menteni az új kislemezét, melynek a címét egyelőre nem árulta el. Annyi viszont már biztos, hogy a közelgő albumán a OneRepublic frontemberével, Ryan Tedderrel is dolgozott, amit maga az énekes-producer kotyogott ki.

Ryan a napokban a Capital FM vendége volt, ahol elárulta, hogy régóta stúdiózik a One Direction egykori tagjával, akinek a hangja teljesen levette a lábáról. 

Egyszerűen padlót fogtam Zayn hangjától. Teljesen letaglózott. Őrületes az a csávó. Azt hiszem, mostmár úgyis kibújt a szög a zsákból, de az elmúlt 8 hónapban rengeteget dolgoztunk együtt az albumán

– mesélte.

Ryan nem először dolgozott az énekessel, ugyanis az ő nevéhez fűződik a One Direction 2013-as Right Now című dala is, amit egyébként elmondása szerint aznap írtak, amikor először találkozott a srácokkal. Ezen kívül még olyan slágerekért felelős, mint Beyoncétól a HaloAdele-tól a Rumour Has ItDemi Lovatotól a Neon LightsTaylor Swifttől a Welcome to New York, vagy éppen Hailee Steinfeldtől a Most Girls

Zayn utoljára 2021-ben jelentkezett új albummal, mely a Nobody Is Listening címet kapta, és főként r&b dalok voltak rajta. Arról egyelőre nincs hír, hogy pontosan mikor érkezik a negyedik korongja, de az új dalát már le lehet menteni előre ide kattintva.