Barbie visszatér: érkezik Nicki Minaj debütáló albumának 2. része

Pink Friday 2 novemberben jelenik meg. 

13 évvel ezelőtt Barbie alteregójával hódította meg az egész világot Nicki Minaj a Pink Friday című debütáló albumával, most pedig érkezik a folytatás! Barbie visszatér, és nem csak egy-egy dal erejéig, hanem egy egész lemezre, ugyanis a rapper bejelentette az új korongját, mely a Pink Friday 2 címet kapta, és november 17-én jelenik meg. 

Egyelőre nem sok infót oszott meg a rajongókkal, így például a borítóról sem rántotta le a leplet, azt viszont elárulta, hogy imádni fogjuk az új anyagot.

Nagyon szeretlek benneteket, srácok. Rettentően hálás vagyok a támogatásotokért és a szeretetekért, amit ennyi éven keresztül adtatok nekem, és talán volt olyan időszak, amikor nem is érdemeltem meg. Egyvalami azonban biztos: imádni. fogjátok. ezt. az. albumot

– írta a közösségi oldalain.

A rapkirálynő hozzátette, hogy a borítót később fogja megmutatni, és azt is hozzátette, hogy turnéra is indul 2024. első felében, a dátumok pedig az album megjelenése tájékán érkeznek.

Nicki 2010-ben dobta piacra a Pink Friday című debütáló albumát, melyet a Pink Friday: Roman Reloaded, majd a The Pinkprint követtek. Legutóbb 2018-ban jelentkezett új albummal, mely a Queenvolt, de az utóbbi 5 évben sem hagyta unatkozni a fanokat, hiszen olyan slágerekkel árasztotta el őket, mint a Megatron, a Super Freaky Girl, vagy éppen a legutóbbi, a Barbie filmhez készült, Ice Spice-szal közös dala, a Barbie World