Hallgass bele Olivia Rodrigo új dalába

Kiderült az is, mikor érkezik második lemeze.

Közösségi média oldalain jelentette be 2021. nagy felfedezettje, Olivia Rodrigo, hogy mikor és milyen címmel érkezik karrierje második lemeze – ja, és a borítóról is lerántotta a leplet.

Igaz, még bő 2 hónapot kell várni a GUTS című albuma érkezéséig, a lemez első kislemeze most pénteken érkezik Vampire címmel. A dalt tartalmazó korong szeptember 8-tól, péntektől lesz elérhető. A bejelentéssel egyidőben Rodrigo a borítót is bemutatta, ami eléggé hasonlít a rekordokat döntögető SOUR c. lemezének borítójára, de sokkal felnőttesebb és vadabb: ugyanúgy lila háttérben, de mostmár fekszik, lekopott körömlakkal.

A második, GUTS című lemezem szeptember 8-án érkezik, nagyon büszke vagyok a korongra és alig várom, hogy megoszthassam veletek! Már elő tudjátok rendelni! xoxoxoxo ❤️

– írta Instagram és Twitter oldalán.

A bejelentéssel egyidőben publikálásra került sajtóanyagokból kiderült, hogy a lemezben hallhatjuk az énekesnőben felgyűlt feszültséget és mindent kiírt magából dalain keresztül. Azt is elárulta, hogy abban az évben vette fel a korong nagy részét, amikor az egész élete a feje tetején állt.

A lemez a fájdalmaimról és arról szól, hogy próbálom kitalálni, ki is vagyok valójában. Úgy érzem, hogy 10 évet öregedtem 18 és 20 között – nagyon intenzív időszaka volt ez az életemnek. Szerintem igazából ez csak egy része a természetes felnövés folyamatának és remélem, a lemezem ezt is fogja tükrözni. Az album nagy részét 19 évesen vettem fel. Ez az év tele volt zűrzavarral, hibákkal és a jó öreg tini-szorongással.

A pénteken érkező dalából pedig két, nagyon rövid részlet hallható, ha felhívjuk a vampire-hotline-t.