Maisie Peters: a szívem, a lelkem és a vérem is benne van új lemezemben

A Glastonbury ikonikus Pyramid színpadán való debütálása előtt Maisie Peters kiadta várva várt új albumát, a ‘The Good Witch’-et. Az albumon olyan slágerek szerepelnek, mint a ‘Body Better’, a ‘Lost The Breakup’ és a ‘Run’. Maisie második stúdióalbuma hivatalosan is követi a No. 2 BRIT Breakthrough minősítést elért debütáló lemezét, a ‘You Signed Up For This’-t, és sok tekintetben annak idősebb, bölcsebb és sebzett párja. Az új lemez dalai valós időben íródtak Maisie 2022-es turnéja során, és időkapszulaként szolgáltak számára, lehetővé téve, hogy krónikálja azt az időszakot, amikor egyensúlyt keresett a karrierjének csúcsa és a személyes mélypontok között.

A ‘You Signed Up For This’ egy megfigyelő, felnövéstörténeti lemez volt, míg a ‘The Good Witch’ Maisie legbelsőbb gondolatait és önreflexióit tükrözi. Az album inspirációját Joan Didion, J. M. Barrie, a görög mitológia és a westernfilmek művei adták; a dalok a romantikus szakítások összetettségét, a barátság értékét és az önértékelés valódi jelentőségét járják körül. Az album Londonban, Suffolkban, Stockholmban, Bergenben és Los Angelesben készült olyan elismert producerekkel, mint Oscar Görres, Two Inch Punch, Matias Tellez, Brad Ellis, Joe Rubel és Elvira Anderfjärd.

Maisie így nyilatkozott: „Ez az én szívem és lelkem, a vérem a papíron, a történetek gyűjteménye, amelyeket az elmúlt év során sikerült megörökítenem. Ez egy igazi krónikája az életemnek az utóbbi időkben, egy sajátos verziója egy szakítós albumnak, amely ugyanazon pár hónapnyi élményből és inspirációból táplálkozik. A valóság és a szürrealizmus között cikázik, és az én univerzumom középpontjában állok, amelynek én vagyok a kulcsőrzője és a kártyák birtokosa – a jó boszorkány, ha úgy tetszik. Az album egyik pillanatról a másikra vált a fényesről a sötétre, és remélem, hogy egy olyan utazásra viszi a hallgatókat, amelynek végén úgy érzik, mintha egy másik bolygón vesztek volna el egy kicsit.”