Elhozza Bécsbe a The Eras Tourját Taylor Swift

Májustól augusztus végéig tartózkodik majd a kontinensen.

Taylor Swift nagysikerű koncertsorozatával tele van az internet: néha éppen azért, mert egy közel 3 órás showt nyom le, esetenként szakadó esőben is, néha pedig azért, mert több millió ember próbál egyszerre jegyet venni 1-1, körülbelül 80 ezer férőhelyes helyszínre.

regisztrálj az elővételhez Bécsbe június 23. 23:59-ig

Percekkel ezelőtt pedig megérkezett a várva-várt bejelentés: Európába is eljön a The Eras Tour, mégpedig májustól egészen augusztus végéig Európa nagyvárosait fogja járni az énekesnő. Látogatást tesz majd Párizsba, Amszterdamba, Stockholmba, Koppenhágába, de ami számunkra érdekesebb, hogy a közelünkbe csak Bécsbe, Milánóba és Berlinbe érkezik, de ezekre a helyszínekre is több koncerttel – állítólag összesen majdnem 50 koncertre számíthatunk.

A jegyértékesítés hamarosan indul, a bécsi koncertre ezen a linken lesznek elérhetőek ezen pedig vásárolni lehet majd. Mindenképp regisztráljatok ezen a linken, mert a jegyárusítás itt is szelektálva kezdődik. Hamarosan összeszedünk minden infót, amit tudni kell majd erről pontosan.

Nem szeretnénk pletykákat indítani, de ha nagy szerencsénk van, a dátumok alapján könnyen becsúszhat egy Szigetes koncert is, csak úgy, mint pár éve Rihanna számára.