Megérkezett a Little Mix tagjának első szóló dala

A Little Mix csapatából már jól ismert Leigh-Anne eddig soha nem látott oldalát ismerhetjük meg, ugyanis legelső szólófelvételével debütált. A Don’t Say Love lágy vokállal és energikus, kemény basszusokkal robban be, egyben tiszteleg az afrozenei gyökerek előtt is.

Az énekesnőt 2011-ben ismerték meg az Egyesült Királyságban, majd az egész világon, miután a Little Mix tagjaként megnyerte a brit The X Factor nyolcadik szériáját. A többi azóta történelem: 11 évvel később már a világ legismertebb lánybandájává avanzsálták a formációt, 75 millió eladott albummal, 6 platinalemezzel és 15 milliárd összesített streaming lejátszással.

Így mesélt a Don’t Say Love című újdonságáról Leigh-Anne:

Ez a dal arról szól, hogy már nem kívülről várom a megerősítéseket. Sikerült visszanyernem az önbizalmam egy olyan világban, ahol gyakran láthatatlannak és meg nem értettnek éreztem magam. A videóklip valójában a saját, egyéni hangom megtalálásáról szól. Izgatottan folytatom az utam életem első szerelmével – a zenével.

Az Emil Nava (Ed Sheeran, Bebe Rexha, Dua Lipa) rendezte klip a sztár lenyűgöző fejlődését követi végig. A nyüzsgő utcákon járva az előadó belső küzdelmei bontakoznak ki a szemünk előtt. A valóságot és fantáziát vegyítő történetben a művész egyre közelebb kerül önmaga megtalálásához. A videó erőteljes befejezése egy fejezet végét és egy új korszak hajnalát jelképezi.