YUNGBLUD: a rajongóim a legjobb barátaim

Ezzel a dallal robbantja be új lemezét.

YUNGBLUD tavaly sajnos nem tudott eljönni Volt Fesztiválos koncertjére, mivel lebetegedett – most viszont bepótolja a bulit a 2023-as Sziget Fesztiválon. Az biztos, hogy a tegnap megjelent Lowlife is felkerült majd a Szigetes setlistjére, ugyanis ezzel a dallal tervezi berobbantani hamarosan megjelenő, új lemezét.

Az új dal az egyik legőszintébb és legnyersebb vallomás az előadó zenetárából. Elmondása szerint egy depresszív időszakában fogalmazódott meg benne az a gondolat, hogy vannak olyan napjai, időszakai, amikor igazából „egy senki” szeretne lenni és csak bekuckózva otthon tölteni egy kis időt.

Azért írtam a Lowlife-ot, mert egyszerűen nem akartam elhagyni a házat. Elegem volt az emberekből, a játékokból, magamból, a barátaimból. Valahányszor csináltam valamit, egy random idiótának megvolt véleménye róla – mit tegyek, vagy milyennek kell lennem. Az igazság az, hogy néha senki akartam lenni, ezért egyszerűen nem keltem fel az ágyból. Elégedetlen voltam, és valami olyanra vágytam, mint az unalom. Az az unalom, amikor otthon ülsz, ugyanabban a régi ágyneműben, és kibaszottul csak tévét nézel. Erről írtam ezt a dalt.

Twitter oldalán rajongóinak köszönte meg, hogy vannak, és hogy a legjobb barátainak nevezheti őket, ugyanis ők minden másodpercben, legyen az szomorkás vagy vidám, ott vannak neki.