Közös dalt villantott The Weeknd és Madonna

A popdíva világturnéja előtt két kollaborációt is piacra dob.

A pop nagyasszonya, Madonna két új közreműködéssel tér vissza a popzenei életbe – legutóbbi lemezét, a Madame X-et 2019-ben mutatta be. Azóta igaz hallhattuk már például a Back That Up To The Beat c. dalát is, mivel óriásit ment TikTokon.

Két, pontosabban három nagyon izgalmas előadóval dolgozott együtt az énekesnő: a ma érkezett dala Popular címmel található meg a streaming platformokon, és The Weeknd és Playboi Carti felkarolásával hallhatjuk. A dal egyébként Az Idol c. HBO Max sorozathoz készült el, melynek hivatalos filmzenés lemeze június 30-án érkezik – sorozat első epizódja június 5-én debütál itthon az HBO Max kínálatában.

The Weeknd egyébként azt is elárulta, hogy nagyon szívesen dolgozna többet együtt a popikonnal – elmondta, hogy szíve szerint egy teljes lemezt is készítene Madonnának.

Mindig is akartam vele dolgozni. Mindig is akartam zenét szerezni és lemezt készíteni Madonnának… vagyis, Madonnával természetesen. Nagyon erős látványvilág van benne és csak be szeretnék csöppenni ebbe a világba egy egy igazi, klasszikus, Madonnás lemezt kreálni. Mindig is ez volt az álmom. Remélem ez az előétel.

Jövőhéten pedig érkezik Madonna és Sam Smith közöse is, melyet Vulgar címmel lelhetünk majd fel a megjelenés után.