Kim Cattrall, azaz Samatha is visszatér az És egyszer csak… 2. évadában

Bár csak egyetlen jelenet erejéig.

Kevesebb, mint egy hónap múlva érkezik a Szex és New York új fejezete, az És egyszer csak… 2. évada az HBO Maxre, a készítők pedig egy igencsak nagy meglepetéssel készültek a sorozat rajongóinak. Kiderült ugyanis, hogy az új részek egyikében visszatér Kim Cattrall, és ismét Samatha bőrébe bújik, ám kizárólag egyetlen jelenet erejéig.

Meglepő a hír, hiszen a színésznő korábban többször hangsúlyozta, hogy lezárta már ezt a fejezetet az életében, éppen ezért nem is számíthatunk arra, hogy a négy barátnő ismét együtt szerepeljen a képernyőn. A Variety információi szerint Kim márciusban úgy vette fel a részét, hogy nem beszélt, és nem is találkozott a stábtagokkal, köztük a széria készítőjével, Michael Patrick Kinggel sem.

A jelenetben egy telefonbeszélgetést láthatunk és hallhatunk majd a Sarah Jessica Parker által megformált Carrie, és Samatha között. A történet szerint az utóbbi karakter Londonba költözött, miután megromlott a barátsága a maradék három főhőssel, azonban az első évad végén Carrie felvette vele a kapcsolatot, és sms-ben megbeszélték, hogy találkoznak.

Kim 2016-ban jelentette be, hogy nem szeretne többé Samatha bőrébe bújni, így a tervezett 3. Szex és New York film meghiúsult. A sorozat 2021-es, HBO Maxes újraélesztéséhez már meg sem keresték a színésznőt a készítők, helyette új szereplőket hoztak be Carrie, Miranda (Cynthia Nixon) és Charlotte (Kristin Davis) életébe.

A színésznő 1998. és 2004. között, 6 évadon keresztül alakította Samatha szerepét az eredeti sorozatban, majd a 2008-as és 2010-es filmekben is feltűnt. Legutóbb az Ürömapám című filmben láthattuk, legközelebb pedig a Netflixes Ragyogj, ha mersz című sorozatban csíphetjük el, mely június 22-től lesz elérhető.

Érdekesség, hogy az És egyszer csak… új évada is június 22-én startol el az HBO Maxen, ám az az epizód, melyben Kim is szerepel, csak augusztusban kerül fel a streaming platformra.