Nem gondolták volna A Fehér Lótusz készítői, hogy Sydney Sweeney elég jó színésznő

Harcolnia kell olyan szerepekért, ahol nem az Eufóriás Cassie karaktert kell megformáznia.

Sydney Sweeney neve valószínűleg sokaknak az Eufória miatt ugrik be, de a 25 éves színésznő sokkal több Cassie szerepénél – arról pedig a Variety-nek mesélt, hogy mindig meg kell harcolnia új és új karakterekért. Elmondása szerint nagyon sok rendező sorra küldi neki az olyan szerepeket, mint Cassie vagy A Fehér Lótuszból ismert Olivia karaktere.

Pedig, utóbbiért is meg kellett harcolnia. A készítők és a producerek nem gondolták volna, hogy miután sikeresen hozta Cassie szerepét az Eufóriában, képes lenne egy ennyire más karaktert hozni a nézőknek.

Nem gondolták volna a készítők, hogy elég vagyok A Fehér Lótuszhoz, mert az Eufóriában szerepeltem. Fogtam magam és felvettem egy videót a meghallgatáshoz és vissza is hívtak. Könnyen kapok olyan szerepeket, amiket már jól teljesítettem [más sorozatokban, filmekben], de azokért, amelyekkel meg tudnám lepni az embereket, harcolnom kell.

Egyébként, fiatal kora ellenére Sweeney-nek igazán széles és színes a katalógusa: hamarosan látni fogjuk a Marveles Madame Web c. filmben Emma Roberts mellett, az Anyone But You c. romkomban Glen Powell mellett, de láthattuk már A kukkolókban és az Éles tárgyakban is.