Taylor Lautner visszaszólt kritizálóinak, akik szerint úgy öregedett meg, mint egy mazsola

Arra kéri az internet népét, hogy legyenek kedvesebbek egymással.

Az internetes trollok megtalálták az Alkonyat sztárját is: Taylor Lautner múlthéten volt a Today Show vendége, ahol feleségével beszélgettek a műsorvezetőkkel. Miután lement az adás, a nézők és az internet népe egy emberként hördült fel főként Twitteren, illetve TikTokon, ahol a színész kinézetét kritizálták.

Az egyik kommentelő azt írta, hogy „úgy öregedett meg, mint egy mazsola”, míg a másik azt, hogy Lautner úgy néz ki mint egy „fonnyadt brokkoli”. Persze ezt a színész nem hagyta annyiban és a közösségi média erejét kihasználva egy hosszú videót posztolt arról, hogy mennyire fontos lenne az embertársainkkal kedvesen bánni.

A videóban bevallja, hogy zavarták a kommentek és rájött újra, hogy miért nem szokott kommenteket olvasgatni a karrierje kezdetet óta.

Ott találsz értékeket, ahova te magad befektetsz energiát. Ha arra fókuszálsz, hogy másik mit gondolnak rólad, akkor így fogod magad érezni. De, ha abba teszel az energiát, hogy tudod, hogy ki vagy, mi a fontos számodra, vagy, hogy mit szeretsz, akkor az ilyen dolgok nem fognak zavarni. Legyünk kedvesek egymáshoz. Terjesszük a szeretetet és a pozitivitást. Ez ennyire egyszerű.

Szerencsére a fanok jól fogadták az egyébként meglehetősen hosszú, őszinte és mély videót.