Sztárparádé a Barbie film filmzenés lemezén

Ava Max, Dua Lipa, Nicki Minaj, Charli XCX, Lizzo és még sokan mások a Barbie film soundtrackjén.

Már beszámoltunk róla, hogy az első dal, melyet a július 20-án bemutatásra kerülő Barbie filmből hallani fogunk, az nem más, mint a Dance The Night, melyet a filmben is szerepet kapó Dua Lipa jegyez. Most viszont a Rolling Stone magazin lerántotta a leplet a névsor egy részéről, akiktől új zenét kapunk majd a hivatalos filmzenés lemezen.

Lipa mellett olyan előadók csendülnek majd fel a filmben, mint Ava Max, Lizzo, Ice Spice, GAYLE, Charli XCX, a TikTokon nagyot menő FIFTY FIFTY, Nicki Minaj, Kali Uchis, The Kid LAROI vagy Karol G. A bejelentéssel egyidőben az is kiderült, hogy a teljes lemez július 21-étől érhető majd el.

Mark Ronson a felelős a dalokért, így szinte biztos, hogy egytől-egyig igazi energiabombák lesznek. A poszt ígérete szerint még több előadóról rántják majd le a leplet, amint közelebb kerülünk a megjelenéshez. Arról egyelőre nincs hír, hogy mindenki saját dalt kapott-e, vagy lesznek közreműködések is a lemezen, melynek különböző formáit ezen a linken lehet előrendelni.