Még több Lana Del Rey-jel és egy Ice Spice-szal közös dallal bővül Taylor Swift új albuma

Érkezik a Midnights (The Til Dawn Edition)!

Tavaly októberben jelent meg Taylor Swift rekordokat döntögető tizedik stúdióalbuma, a Midnights, a megjelenést követően pedig pár órán belül a korong bővített változata, a Midnights (3am Edition) is megérkezett 7 bónusz trackkel. Itt azonban még nem ért véget a lemez története, ugyanis most az énekesnő egy újabb verzióját dobja piacra, mely a Midnights (The Til Dawn Edition) címet kapta.

Az új kiadáson az eddigi 20 szerzemény mellett helyet kap a Hits Different, mely eddig csak a Target exkluzív kiadáson volt elérhető, a Karma Ice Spice-szal közös változata, illetve a Snow On The Beach új verziója, melyben még többet hallhatjuk Lana Del Rey-t, mint az eredetiben.

Öhm. Elég sok mondandóm van. Hatalmas rajongója vagyok ennek a csodálatos előadónak, és miután megismertem, meg tudom erősíteni: Ő az, akit mindenképpen figyelni kell. Nagy örömmel tölt el, hogy megoszthatom veletek, hogy a Karma a csodás Ice Spice-szal közös verziója holnap érkezik az új, Midnights (The Til Dawn Edition) deluxe albumom részeként. A Karma feat. Ice Spice mellett pedig… Ti kértétek, mi pedig meghallgattunk titeket: Lana és én visszamentünk a stúdióba csak azért, hogy felvegyünk még több Lanát a Snow On The Beach-hez. Szeretlek, Lana

– írta az énekesnő a közösségi oldalain.

De ez még nem minden, ugyanis Taylor a jelenleg is futó The Eras Tour nevű koncertsorozata East Rutherford-i állomásának a közönségének egy különleges meglepetéssel is készült. A Midnights (The Late Night Edition), melyen még egy eddig nem hallott dal a Midnights érából, a You’re Losing Me is helyet kap, csak az itteni koncerteken lesz megvásárolható CD formájában.

A Midnights (The Til Dawn Edition) magyar idő szerint május 26-án, reggel 6-kor válik elérhetővé.